zondag 11 oktober 2020

Kit Guirlande

  Hallo allemaal,


Maandag 28 september heb ik met de kit Guirlande een leuke kerstkaart gemaakt. het knipvel komt uit de kit Bella Lulu, maar deze is helaas uitverkocht. Het designpapier komt uit de kit Designpapier A4 Assorti-mix. Dit is een kit met een assorti aan vellen designpapier uit diverse papiersets van JoyCrafts en Noor!Design. Elke set is anders van samenstelling. 


Om deze kaart te maken heb je de volgende maten cardstock nodig, 1x 30x16 cm en 1x 15,5x2,5 cm. Voor de designpapier heb je de volgende maten nodig in HxB, 2x 15,5x13,5 cm, 2x 15,5x9,5 cm, 2x 15,5x5,5 cm en 1x 15,5x2cm en een stuk lint van ongeveer 80 cm. 


De Guirlande heb ik uit het rode cardstock gestanst, de besjes die erop zitten uit het witte cardstock en de blaadjes uit het groene cardstock. Deze 3 kleuren cardstock zitten in de kit Guirlande, ook zit hier nog donkerblauw en creme cardstock in. In totaal zit er 80 vel cardstock van 30,5 x30,5 cm in deze kit. Het varkentje en de tekst komen van het knipvel Piggy's Xmas van Bella Lulu. Het designpapier wat ik gebruikt hebt komt uit de kit Designpapier A4 assorti-mix.


Op het opengeklapte gedeelte van de kaart heb ik een Guirlande geplakt met daar weer de witte besjes op en nog 2 leuke varkentjes en een tekst label van het Bella Lulu knipvel. De ijspegelranden en de boompjes heb ik uit wit cardstock gestanst. Deze stansjes zitten niet in de kit, maar we hebben allemaal wel een boompje en een ijspegelrand toch!


Het lint schuift onder het middelste deel op de achterkant door. Je plakt dus niet de hele strook vast, maar laat in het midden ongeveer 1,5 cm los, zodat het lint heen en weer kan schuiven. 

Bedankt voor je bezoekje aan ons blog. Vergeet niet ook volger te worden. 


De video van deze kit is nu terug te zien op ons YouTube kanaal.


De gebruikte Hobbizz kits kun je hier bestellen.
(Als je op de foto klikt kom je direct in onze webshop.)






2 opmerkingen:

Gi-taartje Eten?

  Hallo allemaal, Tijd voor een kaartje met een vrolijke noot! Dit keer met de GEFELICITEERD mal uit de kit Edge'ables mallen met gebrui...