zondag 14 november 2021

Gi-taartje Eten?

 Hallo allemaal,


Tijd voor een kaartje met een vrolijke noot! Dit keer met de GEFELICITEERD mal uit de kit Edge'ables mallen met gebruik van ons zilverkleurig spiegelkarton.

De kit  Edge'ables mallen bestel je {HIER} 


Deze randmal is een No end mal en blijft in eerste instantie aan je papier zitten, waardoor jezelf kunt bepalen of je deze laat zitten, tot net onder de letters afknipt of er een hogere rand aan laat zitten.


Daarbij is deze mal nog eens een dubbele traktatie, omdat je de uitgestanste losse lettertjes nog eens kunt gebruiken voor een ander kaartje of kunt hergebruiken op je huidige kaart. Hierboven bijvoorbeeld, heb ik een aantal gouden letters teruggelegd in het witte papier.

Dan over naar de werkwijze van mal. Op wit karton teken ik alvast mijn kaartje af met de maat 15 cm bij 15 cm en laat ongeveer 3 cm over aan de bovenkant, als extra, om de randmal op de bovenste lijn neer te leggen met aan beide zijden evenveel witruimte, vast te plakken met mallentape en deze te stansen. Zo blijft hij ook recht en zit hij uitgelijnd in het midden van de kaart. Dus eigenlijk een witte kaart van 15 cm breed en 18 cm hoog met op 3 cm van boven een rechte lijn van links naar rechts.


Daarna is er een paars strookje achter de letters geplakt en uit zilverkarton de losse letters gebruikt, welke om en om zijn "teruggelegd" in de gestanste mal. Tevens is van het zilverkarton de tekst "Van Harte" voorzichtig los geknipt en op het witte karton geplakt.

De kit Spiegelkarton zilver/goud bestel je  {HIER}


Dan volgt nu de volledige kaart, waarbij jullie de schattige muziekgnoom zien met zijn stoere gitaar. Je kunt nog meer leuke muziekgnoompjes evenals grappige muziekteksten terugvinden op het bijbehorende knipvel, welke onderdeel is van Knipvellenkit nr. 5


Als ondergrond is een barokpatroon uitgekozen uit de designpapierkit Favourites. Dit zijn 4 blokken designpapier van scrapformaat met ieder 24 vellen. Dus in totaal wel 96 vellen designpapier. Te gek, toch?

Knipvellenkit nr. 5 bestel je {HIER}

De kit Designpapier Favourites bestel je {HIER}


In twee hoeken is gebruikt maakt van de bloembladeren van de Narcismal, welke in een kit zit samen met een grasrand. Hier zijn de bloemen uitgestanst in bijpassende kleurtjes van het gnoompje en de rest van het kaartje.De Narcismal met grasrand bestel je {HIER}
Onder de bloemen zijn meerdere strookjes en één van de gespjes te zien uit de kit Foral Flourishes. Uit zilverkarton is de stans Stuctape onder het "riempje"geschoven. Op de gehele kaart zijn hier en daar wat van de overgebleven zilveren rondjes geplakt en gespetterd met een witte acrylmarker.

De Floral Flourishes Buckles bestel je {HIER}


De Mixed up mallen Stuc Tape bestel je {HIER}De tekst is gestanst uit het gnoom knipvel met één van de extra nesting dies, welke tot de Ribbon Doily kit behoren. De bovenste heeft een stiksteekje en daaronder uit paars karton een geschulpt randje. Op de ondergrond, van zilverkarton, zien jullie de Hobizz stans doily klein.

De Ribbon Doily kit bestel je {HIER}


De kleine Hobbizz doily bestel je {HIER}Afgewerkt met een strik van crisplint en wat hempkoord is het een vrolijk kaartje geworden voor een echt jarige muziekliefhebber, ja toch?

Super leuk dat jullie op bezoek kwamen, bedankt en tot de volgende keer.

Veel liefs,

   

2 opmerkingen:

 1. The blogs you have produced are really the true voice of the city of knowledge. Please keep it up and make it necessary to produce one blog on the daily basis. I promise to come again and soothe the thirst of my knowledge.
  wordpress
  blogspot
  youtube
  មាន់ជល់តាមអនឡាញ

  BeantwoordenVerwijderen

Gi-taartje Eten?

  Hallo allemaal, Tijd voor een kaartje met een vrolijke noot! Dit keer met de GEFELICITEERD mal uit de kit Edge'ables mallen met gebrui...