maandag 25 oktober 2021

Shadowbox Silver Bells



In de LIVE van 11 oktober heb ik met het prachtige Scr@p designpapier Silver Bells een leuke Shadowbox gepimpt. Wat was dat leuk om te doen. Ik denk dat ik een nieuwe verslaving erbij heb!!


Ik heb de Shadowbox in staande rechthoek in kraft genomen. Het in elkaar zetten van deze Shadowbox is heel eenvoudig. Antoinette heeft er een handige tuturial met stappenplan en foto's van gemaakt in de Facebook groep Creatief met Hobbizz klik hier om de tutorial te bekijken.
Nadat ik de Shadowbox in elkaar heb gezet en mijn achtergrond erin heb geschoven. Heb ik de buitenkant bewerkt met de witte structuurpasta van Dutch Doobado dit geeft wat meer reliëf en je krijgt dan een leuk sneeuw effect.


De leuke tekst banner bovenaan mijn kaartje komt van één van de vellen designpapier Silver Bells evenals de ronde tekst in het midden van mijn Shadowbox.


Rechts onderaan heb ik met de Autumn Guirlande en de Hobbiz Poinsettia een leuke toef gemaakt. De Autumn Guirlande heb ik in kraftpapier uit gestanst en een beetje beïnkt met bruine inkt en de blaadjes van de Hobbiz Poinsettia in zilver Spiegelkarton. De bloemetjes heb ik in glitterkarton uit gestanst en daarop een bolletje Foamball Clay. Ik heb de bloemetjes opgebouwd met de Collal 3D kit. 


Bij het designpapier Silver Bells zit ook een vel met allemaal leuke plaatjes om uit te knippen. De leuke halve maan komt daarvan af.


Om het plaatje uit te stansen heb ik de grootste nesting die met stiksteek genomen van de Hobbizz Ribbon Doily en daarna gemat met kraftpapier en de bijpassende maat met schulprand.


Ook links boven aan het ik een toefje gemaakt met de Autumn Guirlande en de Hobbizz Poinsettia.

Bedankt voor je bezoekje aan ons blog. Vergeet niet ook volger te worden. 


De video van deze kit is nu terug te zien op ons YouTube kanaal.


De gebruikte Hobbizz kits kun je hier bestellen.
(Als je op de foto klikt kom je direct in onze webshop.)

2 opmerkingen:

Gi-taartje Eten?

  Hallo allemaal, Tijd voor een kaartje met een vrolijke noot! Dit keer met de GEFELICITEERD mal uit de kit Edge'ables mallen met gebrui...