zondag 1 augustus 2021

Time to Relax

 


Dag allemaal,

De vakanties zijn weer begonnen! Alleen voor ons is het nog even volhouden en zijn we in september aan de beurt. Om alvast in de stemming te komen en voor al die anderen die de vakantie nog te goed hebben, heb ik een tropisch kaartje gemaakt met het designpapier Botanical Garden.



Dit designpapier is echt prachtig met gave flamingo's en tropische planten en vruchten erop. Er zitten twee sets in één pakket.


De basis van deze kaart is gemaakt met één van de mallen uit Jilliez Creator mallenset en bestaat uit groen/blauw karton, wit en een mooi flamingo roze designpapiertje. 



De flamingo's te midden van tropische planten heb ik uitgeknipt en met wat kit vastgeplakt. Wat een prachtige lupines steken er boven uit. De wit met gele bloemen zijn gemaakt gestanst met de narcismal. Deze mal is samen met een grasrand te verkijgen in 1 kit. Drie bloemen versprongen op elkaar bevestigen en met geel beinkten en je bloem is al klaar! Het vlindertje is losgeknipt van de randmal Vlinders en vind je terug in de kit Vintage Florals. Daarbij nog een roze artificial flower roosje en takjes van de Autumn Guirlande maken het tafereeltje kompleet.


Aan de onderkant is een hartjes gesp te zien met daaronder één van de Mixed Up mallen Stuc tape en  een gedeelte van de blauwe Border Angel. Het leuke,zonnige kaartje met de tekst komt uit de kit met Designpapier inclusief labelvellen To the Beach. deze bevat ook dezelfde tinten en is dus heel gaaf te combineren met het Flamingo setje!



Ik wens iedereen een heerlijke vakantie, geniet er van! Bedankt dat jullie langskwamen, fijne dag en tot een volgende keer.

Liefs, 


{klik op de desbetreffende foto om naar het artikel in de webshop te gaan}










1 opmerking:

Gi-taartje Eten?

  Hallo allemaal, Tijd voor een kaartje met een vrolijke noot! Dit keer met de GEFELICITEERD mal uit de kit Edge'ables mallen met gebrui...